Λέιζερ

Περιγραφή

PURELASE – DIODE LASER

Αποτρίχωση όλο τον χρόνο

Το Diode Laser για αποτρίχωση βασίζεται στη δυναμική του φωτός και της θερμότητας. Το laser εισχωρεί στην επιφάνεια του δέρματος και φτάνει στους θύλακες της τρίχας. Το φως μπορεί να απορροφηθεί και να μετατραπεί σε θερμότητα καταστρέφοντας το θύλακα της τρίχας, μειώνοντας τη τριχοφυία χωρίς βλάβες. Ελάχιστος πόνος, εύκολη λειτουργία, απόλυτη ασφάλεια για μόνιμη αποτρίχωση τωρα!

Το Diode Laser διαθέτει συχνότητα φωτός 808nm αποτελεσματική για την ασφαλή συνεδρεία αποτρίχωσης. Το φως του laser απορροφάται από την τρίχα και το θύλακα και μετατρέπεται σε θερμότητα αυξάνοντας τη θερμοκρασία του θύλακα. Όταν η θερμοκρασία αυξάνεται αρκετά καταστρέφει τη δομή του θύλακα και μετά από μια περίοδο συνεδριών επιτυγχάνεται το μόνιμο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με μακροχρόνιες κλινικές μελέτες, το σύστημα του PureLase έχει την ικανότητα να μειώνει την επανεμφάνιση της τρίχας και να εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας, ικανοποιώντας εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες και προμηθευτές σε όλο το κόσμο. Η χειρολαβή Chilltip παρέχει πάγωμα και πίεση στη περιοχή της αποτρίχωσης επιτυγχάνοντας τη καλύτερη διείσδυση του laser στη ρίζα του θύλακα. Η αποτελεσματικότητα, οι διευρημένες εφαρμογές και τα άριστα κλινικά αποτελέσματα του μηχανήματος προσφέρουν μια νέα ευκαιρία ανάπτυξης.

-Kατάλληλο για όλους τους τύπους και αποχρώσεις τρίχας και όλους τους τύπους δέρματος.

-Αποτέλεσμα υψηλής ενεργειακής πυκνότητας 180J/cmΑποτέλεσμα υψηλής συχνότητας 1-10HZ

-Ασφαλές και γρήγορο, απαιτούνται 8-10 συνεδρίες, με διάλειμμα 4 εβδομάδων.Χωρίς επιπλοκές και επιπτώσεις.

-Μεγάλη επιφάνεια κεφαλής 25*35mm2, γρήγορη και αποτελεσματική.Aσφαλές και ευχάριστο πάγωμα της περιοχής στους 5oC