Με προϊοντικές θεραπείες

Περιγραφή

Η ενυδάτωση του δέρματος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου. ¨Όταν το δέρμα είναι σωστά ενυδατωμένο μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ καλύτερα τις κακουχίες της καθημερινότητας (ρύπους, ήλιος κ.α.). Ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι ή το χειμώνα, το δέρμα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση και ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας.

Η ενυδάτωση του δέρματος δεν αποτελεί μέλημα μόνο των ατόμων που έχουν ξηρό δέρμα. Το πρώτο και τελευταίο βήμα της σωστής περιποίηση του δέρματος είναι η διατήρηση της ισορροπίας του υδρολιπικού μανδύα, ούτως ώστε το δέρμα να παραμένει ελαστικό και ενυδατωμένο.

Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα χάνει την δυνατότητα να διατηρεί και να παράγει από μόνο του τα υδατικά στοιχεία που του είναι απαραίτητα, έτσι, η εξωτερική φροντίδα με ενυδατικές κρέμες προσώπου είναι απαραίτητη!

Διαδικασία ενυδάτωσης

Ξεκινάμε με καλό καθαρισμό του προσώπου με γαλάκτωμα – λοσιόν και υγρό καθαρισμού. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε την μάσκα – peeling Normalizante mask. Μια μάσκα που φέρνει στην επιφάνεια ότι χρειάζεται να αποβάλλει η επιδερμίδα. Αφήνουμε για 15 λεπτά και αφαιρούμε με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνοντας ένα ελαφρύ peeling. Έπειτα τοποθετούμε την δεύτερη μάσκα η οποία είναι ενζυμική Magical Effect. Μια μάσκα που αναζωογονεί και βελτιώνει τον μεταβολισμό του δέρματος, εξισορροπεί και καθαρίζει το δέρμα δίνοντας μια αίσθηση σύσφιξης της επιδερμίδας. Το δέρμα δείχνει πιο λαμπερό πιο καθαρό και πιο φρέσκο. Πρόκειται για μία από τις λίγες μάσκες που τοποθετούνται και στα μάτια. Αμέσως φαίνονται πιο ξεκούραστα και μειώνει τους μαύρους κύκλους. Αφήνουμε για 15 λεπτά και αφαιρούμε. Τελειώνουμε με όρο Υαλουρονικού Hydro Boost για αποκατάσταση του δέρματος, ενυδάτωση, πρόληψη απώλειας και διατήρησης του φράγματος υγρασίας. Τέλος εφαρμόζουμε ενυδατική κρέμα ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας.

Διάρκεια θεραπείας 60’

Κόστος θεραπείας 30€