Με υδροδερμοαπόξεση

Περιγραφή

Συνδυασμένη συσκευή για H2 O2 δερμοαπόξεση με νερό 6 σε 1

Καινοτόμος συσκευή προσώπου που χρησιμοποιεί μια γεννήτρια υδρογόνου και οξυγόνου που μετατρέπει το αποσταγμένο νερό σε υδρογόνο και ιόντα οξυγόνου. Η επιφάνεια του δέρματος μπορεί να παράγει μόρια Η2 έτσι ώστε τα μόρια του νερού να διεισδύσουν γρήγορα στο χόριο. Το δέρμα αναζωογονείται, λευκαίνεται και ανανεώνεται.

Εφαρμογή

1) Ακροφύσιο με υπέρηχο διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, αναζωογονεί το δέρμα.

2) Σπάτουλα υπερήχων: καθαρίζει σε βάθος, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα.

3) Ακροφύσιο Bio RF: σφίγγει και ανυψώνει το δέρμα και το περίγραμμα του προσώπου.

4) Δερμοαπόξεση με νερό: καθαρίζει το δέρμα, κάνει ξεφλούδισμα, καθαρίζει τους πόρους.

5) Κρυοθεραπεία: δροσίζει και καταπραΰνει το δέρμα μετά διαδικασία, σφραγίζει τα ενεργά συστατικά.

6) σπρέι οξυγόνου: αναζωογονεί το δέρμα

Αρχή της δράσης

Η2Ο2 σπρέι

Η σύγχρονη ιατρική επιστήμη πιστεύει ότι η γήρανση είναι μια διαδικασία οξείδωσης της ύλης. Η απορρόφηση του οξυγόνου, η πόση και το κάπνισμα, η ρύπανση του περιβάλλοντος κλπ. θα μπορούσε να παράγει ελεύθερες από οξυγόνο ρίζες στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό μπορεί να καταστρέψει τον κυτταρικό ιστό, να προκαλέσει γενετικές ασθένειες και γήρανση στο σώμα. Το υδρογόνο μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Το υδρογόνο ως αντιοξειδωτικό είναι πολύ πιο ισχυρό από τη βιταμίνη C, τα καρότα, λεκιθίνη, κλπ., που είναι ήδη γνωστά στον άνθρωπο ως αντιοξειδωτικά.

Ακροφύσιο με υπέρηχο

Σύμφωνα με το σκοπό της θεραπείας του πελάτη, χρησιμοποιήστε το υπέρηχο με κατάλληλα εκχυλίσματα και θρεπτικούς ορούς για να τα παραδώσετε βαθιά μέσα στο δέρμα, για να απορροφηθούν πλήρως για να έχετε το καλύτερο καλλυντικό αποτέλεσμα.

BIO RF ακροφύσιο

Αυτό το ακροφύσιο λειτουργεί παρέχοντας συνδυασμένη ενέργεια RF και BIO
Η λειτουργία βιο ανύψωσης του ακροφυσίου έχει ημιτονοειδές κύμα. Το αποτέλεσμα είναι καταπραϋντικό και σφιγμένο, μειώνει τους πόρους, ανακουφίζει τον πόνο και περιορίζει το οίδημα, προστατεύει τα τριχοειδή και τα νεύρα από βλάβες. Διεγείρει τους μύες και βοηθά τις δραστικές ουσίες να διεισδύσουν βαθιά.

Λειτουργία RF

Η βαθιά θέρμανση του φάσματος ραδιοσυχνοτήτων επηρεάζει τον ιστό με τη βιολογική απόκριση της πόλωσης και της κινητικότητας των θετικά και αρνητικά φορτισμένων ιόντων, γεγονός που αναγκάζει τα μόρια να συγκρουστούν μεταξύ τους έτσι ώστε να απελευθερωθεί η βιοενέργεια. Αυτό ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ενεργοποιεί τις άμεσες συσπάσεις για να καλύψει την απώλεια του ατροφιωμένου κολλαγόνου και αναδιαρθρώνει τον δερματικό ιστό και τελικά το ενισχύει. Άλλα αποτελέσματα είναι η αφαίρεση των ρυτίδων, αποκατάσταση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος.

Ακροφύσιο κρυοθεραπείας

Συστέλλει τους πόρους, καταπραΰνει το δέρμα, σφίγγει το δέρμα, εξαλείφει τις ρυτίδες, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, εξαλείφει την ερυθρότητα και την ευαισθησία, καθώς και τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Σπάτουλα υπερήχων

Η σπάτουλα υπερήχων είναι μια από τις πιο δημοφιλείς καλλυντικές διαδικασίες μεταξύ των καλλυντικών μεταξύ πολλών καλλυντικών συσκευών. Μετατρέπει ηλεκτρικές δονήσεις από 24000 φορές ανά δευτερόλεπτο σε μηχανικές δονήσεις με χιλιάδες φορές το δευτερόλεπτο.

Δερμοαπόξεση με νερό

Αυτή η θεραπεία είναι το τελευταίο πλεονέκτυμα της απολέπισης του δέρματος χωρίς λέιζερ. Είναι η μοναδική τεχνολογία δερμοαπόξεση με νερό που συνδυάζει ταυτόχρονο καθαρισμό, απολέπιση, εκχύλιση, ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία, με αποτέλεσμα πιο λαμπερό, πιο όμορφο δέρμα χωρίς δυσφορία ή περίοδο αποκατάστασης. Η διαδικασία χαλαρώνει, ενυδατώνει, είναι μη επεμβατική και δεν ερεθίζει το δέρμα.

Η συσκευή διαθέτει 4 βάζα για δερμοαπόξεση με νερό και ένα για τα λύματα. 3 από τα βάζα είναι προορισμένα για διάφορα είδη διαλυμάτων, τα οποία μπορείτε να δείτε στο site μας στην κατηγορία ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, το 4ο βάζο μετατρέπει το απεσταγμένο νερό σε ιόντα υδρογόνου και οξυγόνου. Η επιφάνεια του δέρματος μπορεί να παράγει μόρια H2 έτσι ώστε τα μόρια νερού γρήγορα διεισδύσουν στο δέρμα. Το δέρμα αναζωογονείται, λευκαίνεται και ανανεώνεται.

Διάρκεια συνεδρίας 40-50’

Κόστος 60€

Μπορεί να συνδιαστεί με μάσκα φωτοθεραπείας διάρκειας 20´ με έξτρα χρέωση στα 15€